Ledeninformatie

VGKTC

Ledenvergadering
Elk jaar geeft de vereniging in een algemene ledenvergadering informatie over het gevoerde en te voeren beleid. De ledenvergadering biedt uiteraard ook een mooie gelegenheid om uw oud-collega’s weer eens te zien en te spreken. Het verslag van de ledenvergadering wordt geplaatst op deze website op de pagina ‘NIEUWS’.

Op dinsdag 12 november 2019 heeft de ledenvergadering over 2018 plaatsgevonden. 115 leden hadden zich aangemeld. Daarvan zijn 98 leden ook daadwerkelijk gekomen. De ledenvergadering over 2019 was gepland voor dinsdag 17 november 2020 in Nijverdal. Ten gevolge van de coronamaatregelen kon deze vergadering niet doorgaan.

Voor 2021 is de ledenvergadering gepland op 16 november bij Zin-In in Nijverdal. Wij hopen van harte dat deze vergadering wel kan doorgaan.

Korting zorgverzekering
Naast het door TenCate afgesloten collectief contract met Zilveren Kruis Achmea heeft de vereniging ook een collectief contract afgesloten met zorgverzekeraar Menzis. Hierdoor ontvangen ook de vele honderden leden die bij Menzis verzekerd zijn een aanzienlijke korting op hun ziektekostenverzekering.
Voor het jaar 2020 is de wettelijke toegestane korting op de basisverzekering teruggebracht naar 5%. De korting op de aanvullende verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea blijft voor 2020 13%. Deze kortingen zijn ook in 2021 gehandhaafd.

Menzis heeft met ingang van 2020 de kortingsafspraken met TenCate beƫindigd en heeft de verzekerden doorverwezen naar een algemene kortingsmogelijkheid binnen Menzis.

Op de pagina Links vindt u de links naar de websites van deze zorgverzekeringen.

De VGKTC heeft een privacy protocol opgesteld. De tekst hiervan kunt u inzien door op de link te klikken.