Ledeninformatie

VGKTC

Ledenvergadering
Elk jaar geeft de vereniging in een algemene ledenvergadering informatie over het gevoerde en te voeren beleid. De ledenvergadering biedt uiteraard ook een mooie gelegenheid om uw oud-collega’s weer eens te zien en te spreken. Het verslag van de ledenvergadering wordt geplaatst op deze website op de pagina ‘NIEUWS’.

Op dinsdag 12 november 2019 heeft de ledenvergadering over 2018 plaatsgevonden. 115 leden hadden zich aangemeld. Daarvan zijn 98 leden ook daadwerkelijk gekomen. De eerstvolgende ledenvergadering (over 2019) zal plaatsvinden op dinsdag 17 november 2020 in Nijverdal.

Korting zorgverzekering
Naast het door TenCate afgesloten collectief contract met Zilveren Kruis Achmea heeft de vereniging ook een collectief contract afgesloten met zorgverzekeraar Menzis. Hierdoor ontvangen ook de vele honderden leden die bij Menzis verzekerd zijn een aanzienlijke korting op hun ziektekostenverzekering.
Voor het jaar 2020 is de wettelijke toegestane korting op de basisverzekering teruggebracht naar 5%. De korting op de aanvullende verzekeringen bij Zilveren Kruis Achmea blijft voor 2020 13%.

Op de pagina Links vindt u de links naar de websites van deze zorgverzekeringen.

De VGKTC heeft een privacy protocol opgesteld. De tekst hiervan kunt u inzien door op de link te klikken.